"Ki látta a szelet? Te nem, sem pedig én: De ahol hajladoznak a fák, elszállott a szél.."


Tudtátok azt, hogy a fák valójában élő szellemek?
Éreznek és lelkük van.

De miért is szellemek olykor az élőlények, amik ezek szerint közöttünk élnek?
Mert csak kevesen figyelnek oda rájuk, nem értik meg őket és sokszor csak legyintenek egyet, hogy : "ez csak egy fa". De nem létezik olyan, hogy "csak egy fa". Az a baj, hogy  sokan elfeledkeztek már ezekről a csodálatos élőlényekről és nem találják meg azt az ösvényt, ahonnan egykoron elindultak. Pedig régen mi is nomád népek voltunk és a természettel való együttélés igen is fontos szerepet játszott az életünkben. Kiknél már ez nem így van, de szerencsére vannak még olyan természet barát emberek és egy két népcsoport, akiknek fontos az, hogy ne bánjanak úgy a természet kincseivel, mint egy darab szeméttel.
Tiszteljük és óvjuk őket. Próbáljuk meg érteni és kapcsolatba lépni velük.

Ha figyelünk rájuk meghallhatjuk a hangjukat, de figyeljünk nagyon. Ha baj van és érzik az emberek negatív energiáit, megtisztítják a földet és feltöltik pozitív energiákkal. Nem létezik olyan, hogy: "ez csak egy fa" minden élet egyformán értékes, még a növényeké is.

Törj ki  a hétköznapokból, lépj ki a természetbe és próbáld meg az ősi szellemekkel együtt megtalálni a kapcsolatot. Mert van kapcsolat és vannak jelek, amik mindig a helyes ösvényre, a helyes útra vezetnek. Találd meg a te utadat is, a természet, ha kéred segíteni fog! :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Életmódváltás. 30 napos kihívás teljesítve.

Sampontól az öntisztulásig.

Tabutéma: A nőiességről, avagy hogyan éld meg a nőiességed!

Elemezzünk dalszövegeket! Enigma- Return to Innocence