"Ha szeretet él a szívedben, boldog útra léptél. Hiszen érzés nélkül félig élsz."

A Jobb Veled A Világ Alapítvány elindította a tavaly szeptemberben kezdődő 10 hónapos ingyenes boldogságprogramot. Idén újraindult és a november a társas kapcsolat hónapja alkalmából országos szeretetlánc fleshmob-ot hirdettek vasárnap délutánra, amihez a mi debreceni-újkerti boldogságklubunk is csatlakozott. Célja és lényege az volt, hogy ezzel az akcióval is felhívjuk a figyelmet a társas kapcsolatok boldogság fokozó erejére. Hasonló volt, mint tavaly az adventi ölelésnap. A kedves  klubvezetőnk és klubtársaink nagyon készültek az eseményre, engedélyt kértek a szervezéshez, a rádióban is bemondták az eseményt, én is ott hirdettem, ahol csak tudtam.



Körbe vesz minket egy láthatatlan fonal, minden hol ott van. Ez nem más, mint maga a szeretet. Láthatatlan, mert  érzésekkel tudjuk tovább adni. Láthatatlan, mert nem mindenki tudja, hogy hol is keresse azt. Amikor nem az határoz meg másokat, hogy fehérek-e vagy feketék, amikor nem az a döntő, hogy milyen a nemi identitása, amikor nem az számít, hogy milyen a stílusa, amikor minden más jelentéktelennek tűnik és csak a SZERETET van, a TISZTELET, a MEGBECSÜLÉS, az ÖNZETLENSÉG, a MOSOLY. Amikor odamered nyújtani a kezedet másoknak segítőszándékkal. Bagdi Bella szavaival élve: " Amikor lehajolsz segíteni, akkor emelkedsz a legmagasabbra." Én ezt gyakran megtapasztalom, nagyon sokszor segítenek nekem mások, akár egy kedves gesztussal vagy egy jó szóval, ne félj tovább adni. A legjobb dolgok ingyen vannak. Bármikor megajándékozhatsz valakit, akár egy öleléssel, vagy egy mosollyal. Csodák léteznek, csodák mindig is voltak és mindig is lesznek. Már az is csoda, hogy a szakadó esőben, "megfagyva bár, de törve nem" ilyen sokan eljöttek és csatlakoztak, vagy éppen az akció miatt vissza jöttek a leszólított idegenek. Mert a szeretetnek az eső sem állhatja az útját...Bárcsak Atlasz lehetnék, most úgy körül ölelném a világot.

"Ha szeretet él a szívedben, boldog útra léptél. Hiszen érzés nélkül félig élsz. Minden ember testvér, míg világ a világ. Kell, hogy ITT a FÖLDÖN értsük meg egymás szavát" /Mackótestvérek/



Hálás vagyok minden egyes mosolyért, amit láthattam, minden egyes szeretet jegyében történő megmozdulásért, ahol részt vehettem. Most úgy érzem ez az akció újra előre lendített. Köszönöm! Köszönöm a résztvevőknek, a szervezőknek és mindenki másnak is, aki valamilyen szinten részesülni tudott benne, még ha csak érdeklődött az esemény iránt, de nem helybéli és nem tudott eljönni. Köszönöm!

Mert JOBB VELÜNK A VILÁG! VELED IS! ;)


( az M1-en volt élőközvetítés is, akit érdekel az ITT MEGTEKINHETI)


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Életmódváltás. 30 napos kihívás teljesítve.

Sampontól az öntisztulásig.

Tabutéma: A nőiességről, avagy hogyan éld meg a nőiességed!

Elemezzünk dalszövegeket! Enigma- Return to Innocence