Fogadd el és köszönd meg!

Már sokat írtam az önbizalom fontosságáról(igen,akik figyelmen követik a blogomat tudják. :D ) És valójában,most arról szeretnék írni,hogy merjétek már elhinni végre,hogy Mi MIND SZÉPEK VAGYUNK!!! 


A kisugárzás az egyik legfontosabb érték, ha  azt látják rajtad hogy megvagy elégedve magaddal, magabiztosan jársz, mások is olyannak fognak téged látni. Igen, erről már sokat írtam, de hogyha valaki megdicséri a külsődet, hogy milyen jól nézel ki, vagy szép a szemed ilyesmi, csak mondd azt, hogy KÖSZÖNÖM. 

Ezzel arra akarok célozni, hogy ha mi magunk nem is látjuk, de más még megláthat bennünk olyat, ami vonzóvá tesz minket. Higgyük el a kedves szavakat és ne álljunk le vitatkozni az ellenkezőjéről. (mert régen én is ezt tettem) a legjobb megoldás, ha tudatában vagy az értékeiddel és ez nem az egoizmusról szól! :)
 ha az ellenkezőjét bizonygatod egy részt a kedveskedő embert is megbánthatod, másrészt az agyad is elhiszi és olyanná válsz! Ne tedd, egyszerűen fogadd el és köszönd meg, mi mindannyian Isteni teremtmények vagyunk, már hogy a fenébe ne lennénk csodálatosak? :) 

Legyen egy csodálatos napod, mert te is az vagy. Érték, egy kincs a világban. :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Életmódváltás. 30 napos kihívás teljesítve.

Sampontól az öntisztulásig.

Tabutéma: A nőiességről, avagy hogyan éld meg a nőiességed!

Elemezzünk dalszövegeket! Enigma- Return to Innocence