Célok kitűzése és elérése.

Ezek a javaslatok a 10 hónapos INGYENES Boldogságprogram részét képezik. Bővebben a programról itt olvashatsz: www.jobbveledavilag.hu/boldogságprogram

A februári téma a célokról szól. Bocsánat, hogy most írok erről, mikor már a klubtalálkozó vagy két hete volt. Fontos, hogy az embernek legyenek céljai, nekem régen egy barátnőm mindig azt mondta, hogy "Akinek nincsenek céljai, semmije sincsen." Akkoriban nekem nagyon sok célom volt. Igazából az jutott eszembe, amikor megismertem a kaleido star animét. Lehet, hogy butaságnak fogjátok gondolni, de nekem az az anime erőt adott. Sora, aki mindent megtett a céljai elérése miatt és el is érte. Butaság ugyan, de általános iskolában piszok rossz tanuló voltam, és az anime első része után jöttem rá, hogy ha van egy célom küzdjek érte, így mikor középiskolába felvettek elhatároztam, hogy már pedig elkezdek tanulni és akkor... akkor jöttem rá arra, hogy tanulni és tudni milyen nagyon jó dolog. A céljaim már megvannak, már csak taktikákat kell kieszelnem azzal kapcsolatban, hogy el is érjem őket. Ma gondolkodtam és lehet el kéne mennem a viasat műsorában, a "meztelenül is szép vagyok"-ba. Na jó, csak vicceltem, de lehet jót tenne tényleg. Az önbizalmamat növelnem kéne valahogyan.
Hiszem azt, hogy valójában mindent elérhetünk, amit szeretnénk, ha persze teszünk érte. A programon résztvevők közül mindenki egy jobb életre vágyik, hálás vagyok a programnak, mert nagyon jó dolgokat tanulunk itt és nem baj -mint egy nem régebbi bejegyzésemben írtam-, hogy vannak akiknek tanulni kell a boldogság folyamatát. Mindannyian képesek vagyunk rá, a kudarcok miatt sem szabad megtörnünk, mert azokból is tanulhatunk! /Képes vagy rá, hogy elérd az álmaid/ Bagdi Bella szavaival élve.
Taktika:
Írd fel a céljaidat, külön lapra az egészséggel, munkával, párkapcsolattal kapcsolatosan. És bontsd őket részekre, és írd meg mit kell ahhoz tenned, hogy elérd azokat. Tervezem ezt én is megtenni, és remélhetőleg, mikor vége lesz a 10 hónapnak Megtörhetetlen leszek! :))
Szép Estét! és ne feledjétek.... Jobb Veletek A Világ!!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Életmódváltás. 30 napos kihívás teljesítve.

Hajmosás Hulladékok nélkül vegyszermentesen

Törd át a korlátaidat - Szabó Péter - Áttörés beszámoló

Az én kapszulagardróbom. /Gótikus minimalizmus/