Kowalsky meg a vega - varázsszavak

Forrás
Most egy populárisabb együttesről és dalszövegeiről írok. Kowalskyékat biztosan sokan ismerik, de hátha van olyan, aki esetleg nem. Talán nővérem által ismertem meg még pár éve, de sose fogott meg mostanáig. Sokáig csak hallgattam néha a rádióban, dallamos kis fülbemászó dalaik vannak.De valahogy a szövegre sosem figyeltem igazán -ami nagy hiba-.Teljesen "véletlen" történt az, hogy észre vettem a szövegeik mögötti üzenetet, valójában pont a "varázsszavak" c szám által jött a felismerés, hogy a Kowalsky meg a vega pozitív zenét csinál.A varázsszavak: sajnálom, bocsáss meg., köszönöm, szeretlek. Ezt egy Bagdi Bella dalban hallottam először, mégpedig a "ho'oponopono"-ban. Ez egy ősi hawaii módszer, amivel boldogságot, békét és szeretetet teremthetsz. Már ebből a dalból is biztos észre vettétek, hogy valamilyen spiritualitást is belecsempésznek a zenéikben. Igazából tényleg valamilyen szinten spirituális bandáról van szó, mert Kowalsky khrsna tudatú, és  mint tudjuk a védák bölcseleteiben van némi igazság. /Bár Istent, másképp is lehet értelmezni./

Örülök, hogy csináltak egy ilyen nagy spirituális jelentőséggel bíró dalt is, mint a varázsszavak. Nem csak  a Hooponopono technika miatt, hanem mert nagy igazságok is hallhatóak a dalban. Jó tudom, nem lehet mindenki spirituálisan nyitott dolgokra, de én is megtapasztalásból beszélek, hogy kellenek a rossz dolgok is, mert azok nélkül a jót sem tudnánk úgy értékelni ahogy, magunkból meg kell tanulni kihozni a maximumot is.Ezek a dolgok visznek minket előre.

 A Kowalsky meg a vega együttes szinte összes dalából sugárzik az optimizmus. Ezekre a hidegebb, esősebb időszakokra kimondottan ajánlom őket, ha már az idő nem is kedvez nekünk, de őket hallgatva biztosan jobb kedvünk lesz!



Több hasonló pozitív rock banda kéne. Ha tudtok hasonlóakat írjatok!


Megjegyzések

  1. Nohát, erre eddig még én sem figyeltem fel. Mégegy ok, amiért megéri nyitottnak lenni zenei téren :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem is tetszett :) igen, találni néha kincseket más zenei stílusban is

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Életmódváltás. 30 napos kihívás teljesítve.

Sampontól az öntisztulásig.

Tabutéma: A nőiességről, avagy hogyan éld meg a nőiességed!

Elemezzünk dalszövegeket! Enigma- Return to Innocence