Filmek Halloween alkalmából

Manapság próbálom mellőzni a horror filmeket az életemből, így egyáltalán nem horror filmeket fogok ajánlani. Azok a filmek, amik eszembe jutottak inkább komédia műfajba sorolandók, egy csipetnyi misztikával vagy "fekete humorral", ahogy tetszik.

Nem a legújabb technikával készültek, látszik rajtuk a régiesség, viszont szórakoztatóak és mégis természetfeletti elemekkel vannak fűszerezve.

TÖRJÖN KI A FRÁSZ!

A történet főszereplője a vissza a jövőbe! klasszikusból ismert Michael J. Fox. Frank az emberek félelmeiből akar meggazdagodni, amiben a halott segítői mindig szolgálatkészek. Vicces és szellemes film, én nagyon szeretem a hasonló témájú filmeket.

JÓL ÁLL NEKI A HALÁL

 Két barátnő, szerelmi háromszög és egy plasztikai sebész nagy titokkal. Többet nem is írok, érdemes megnézni. Humoros, drámai, és fekete.

HÓKUSZ PÓKUSZ

A történet a XX. században játszódik, amikor is két testvérpár véletlenül  újra feltámaszt három boszorkányt, ráadásul Halloween éjszakáján. Vicces, boszorkányos, halloween-es és  zenész darab. Erre az időszakra klasszikusnak számít!

 Jó szórakozást kívánok a filmekhez!
 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Életmódváltás. 30 napos kihívás teljesítve.

Sampontól az öntisztulásig.

Tabutéma: A nőiességről, avagy hogyan éld meg a nőiességed!

Elemezzünk dalszövegeket! Enigma- Return to Innocence