Book Blogger Teszt 2018

Köszönöm a kihívást Cathreen Misery-nek!

1. Top 3 könyves dolog, ami idegesít?

- Az elgépelés.. Nagyon bosszantó, mikor egy irodalmi műben, vagy más jellegű könyvekben elgépelt szavakat találok. Tudom, ők is emberből vannak és hibázhatnak. 1-2 még talán el megy, de találtam már olyan könyvet, miben több mint 50 elírás, elgépelés volt.

-Amikor olyan szinten sérül meg egy könyv, hogy az egyik oldala hiányos vagy olvashatatlanná válik. Erre is volt már példa, de az utóbbi leginkább nyomtatási hiba.

- Nincs minden könyvben könyvjelző, vagy nem jár hozzá. Ezért én csúfítom a könyveket, hogy behajtom a a felső sarkát, hogy így jegyezzem meg hol jártam.


2. 3 könyves vallomás?

-Vannak félbehagyott könyveim. Van, hogy több könyvet is a kezembe veszek egyszerre, és mégis félbehagyom. Mindegyik könyv érdekes, és van, amit máshogy kell olvasni, máshogy kell haladni velük. Na majd folytatom.

- Vallomásnak számít, bár ez nem olyan nagy titok, hogy általában önfejlesztős, spirituális jellegű könyveket olvasok a gyógyulásom érdekében. DE. Vannak olyan regények, vagy ifjúsági sorozatok, amiket szeretek ilyen a Szellemlány trilógia, amiről majd írni fogok, ha kiolvstam az utolsó részt is. Ez is félbe hagyva.

- A barátom könyvet ír, és nagyon jól ír! Viszont elkezdtem olvasni a könyvét az elején, utána ez is félbemaradt és valószínű csak akkor fogom kiolvasni, hogy ha kiadatta. Akkor szeretem a könyveket, amikor olyanok hogy egyszerűen olvasom és nem bírom letenni. Megragadja a figyelmemet végig. Nos, a párom így ír! imádom. <3


3. Az utolsó alkalom, amikor sírtál egy könyvön?

- Tavaly tavasszal a helyi könyvtárból ki vettem a Viskó c. könyvet. Kb 3 nap alatt kiolvastam és potyogtak a könnyeim a könyv olvasása közben, talán pont a megbocsátás részén A filmen is sírtam. Sírós vagyok.


4. Könyvek száma az éjjeliszekrényeden?

- Most konkrétan kettő. A merj szeretni és a csodák tanítása (bár ezeket is félbehagytam :( )


5.Kedvenc rágcsálnivalód olvasás közben?

-Nem szoktam enni olvasás közben, mert elvonja a figyelmemet.


6. 3 könyv, amit bárkinek ajánlanál?

- Neale Donald Walsch-Beszélgetések Istennel

- Exupéry- A kishereg

- Merj Szeretni könyv (nem tudom a szerzőjét és lusta vagyok utánannézni

- + 1 Paul Young - A viskó.


7. Egy kép a könyvespolcodról?8. Milyen sokat jelentenek neked a könyvek?

- Nagyon sokat, könyvet nem dobunk ki. A könyvek - és a bennünk lévő tudás - érték. Van olyan könyvem, amit sokszor újra olvasok néha napján. Csodálatos dolog olvasni, ugyanakkor én nem szeretek gépről olvasni könyvet. Nekem egy könyv akkor az igazi, mikor a kezemben van.


9. A legnagyobb könyves titkod?

- 14-15 évesen én is olvastam  9..8..7-et, ezt végig. a 6...5...4-et meg csak félig. Szóval a mai napig nem tudom, hogy mi a vége. Viszont a fentebb említett dologhoz tartozik, hogy a szellemlány első részét és a temető könyvét gépről olvastam.


10. Kihívotjaim?Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Életmódváltás. 30 napos kihívás teljesítve.

Így lett munkám 84 nap alatt

Az én kapszulagardróbom. /Gótikus minimalizmus/