Máshogy - így lehet - Búcsú egy kapcsolattól.

Néha elkell engedni valamit, hogy teret adjunk egy újnak. Nem régiben írtam egy bejegyzést arról, hogy a félelem helyett válasszuk a szeretetet, hogy a félelem miatt mennyi lehetőségről, tapasztalatról, újról mondunk le, mert nem merünk megtenni valamit, vagy például nem merünk kilépni egy olyan párkapcsolatból, ami már nem működik.

Így most egy új fejezet kezdődik a kettőnk életében, nem vagyok már mennyasszony és barátnő. De így is lehet... Békében, szeretetben és hálával elválni, harag és neheztelés helyett...

Köszönöm a három év tapasztalatát és köszönöm a szeretetteljess kitartásodat, hitedet és szereteted bennem és örökké hálás leszek mindazért amit tanultam vagy kaptam tőled és ahogyan elfogadtál a megoldandó feladatommal együtt...

Barátként folytatjuk útunkat tovább és talán így lesz a legjobb mindkettőnk számára. 3 év tapasztaltal lettem gazdagabb és nem kívánhatok semmi rosszat neked, csak is a legjobbakat.


Hiszen Ő, aki képes lett volna velem leélni az életét egy csodálatos ember, jó szívű, tisztaszándékű, önzelten, segítőkész férfi. És tudom, hogy nagyon szerencsés lesz majd az a lány, akit végül élete párjává választ majd.

Megjegyzések

  1. Minden vég nehéz és minden kezdet félelmetes. Kívételes vagy e téren, hiszen arra engedsz következtetni, miszerint az elválás közös megegyezésen alapult és mindketten így akartátok. Bármi is adott okot arra, hogy többé ne legyen a kapcsolatotok több, mint sem barát vagy ismerős, úgy tűnik súlyos volt és elkerülhetetlen. A kapcsolatok véget érésénél többségében jellemző, hogy az egyik fél megsérül, ha nem mindkettő és egyikükben sokáig harag marad utána, ha nem mindkettőben. Kívételesen szerencsés vagy, ha ezt elkerültétek. Rettentően nehéz így reagálni egy megszokott és eddig jól müködő, jó dolog megszakítására. Nehéz úgy tekinteni a végre, mint egy új lehetőség kezdetére.
    Kívánom, hogy mindketten megtaláljátok azt, amit ezek szerint egymás mellett nem sikerült. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöjük. Valóban nem egyszerű és nem volt könnyű döntés, de igen beláttuk hogy csak így lesz a legjobb,mindkettőnk számára!

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Életmódváltás. 30 napos kihívás teljesítve.

Sampontól az öntisztulásig.

Tabutéma: A nőiességről, avagy hogyan éld meg a nőiességed!

Elemezzünk dalszövegeket! Enigma- Return to Innocence