Engebb be és légy jelen.

Ha beengeded az életedbe a csodákat, az élet támogat téged. Régebben már megtapasztaltam, hogy ez igaz. Mostanában egyre többször próbálok figyelni és hagyni, hogy a dolgok úgy történjenek, ahogyan történniük kell. Nincs mit és miért megváltozatni, hiszen minden történés a te javadat, fejlődésedet szolgálja. Legyen az akár rossz, vagy jó. De mégis, a ~A  rossz csupán egy nagy tévképzeti ének, dalolja az, ki nem látja a szépet.~ Hogy az ex vőlegényem szavaival éljek. És milyen igaz. Ha valami rossz történik velünk, először még nem látjuk azt, hogy milyen előnyünk származhat az adott helyzetből, de később, talán egy hónap, egy év múlva már feltudjuk ismerni, hogy minden azért történt, hogy jobb életünk legyen. Így tehát a rossz is relatív. Talán ezért is szokták azt mondani, hogy "minden rosszban van valami jó".

Ha van valamilyen egészségügyi megoldandó feladatod, és hagyod létezni, de ugyan akkor támogatod is a tested, a szervezetedet önfejlesztéssel, edzéssel, egészséges táplálkozással stb. Az élet irányt mutat neked és egyre többször vezet olyan emberek, dolgok felé, amik vagy akik a gyógyulásodat szolgálják majd. Vagyis, elindít a gyógyulás útjára. 

Bármi is történik a világban, bízz magadban, bízz a testedben! Biztonságban vagy! Mert mindig van valaki, aki vigyáz rád és nem vagy egyedül.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Életmódváltás. 30 napos kihívás teljesítve.

Sampontól az öntisztulásig.

Tabutéma: A nőiességről, avagy hogyan éld meg a nőiességed!

Elemezzünk dalszövegeket! Enigma- Return to Innocence